Korsetit: 5 vinkkiä ensikertalaisille ostajille Korsetit: 5 vinkkiä ensikertalaisille ostajille

Korsetit: 5 vinkkiä ensikertalaisille ostajille

Korsetit: 5 vinkkiä ensikertalaisille ostajille

Etkö ole koskaan omistanut korsettia? Oletko aina halunnut koittaa korsettia mutta et ole ihan varma, miten se toimii? Tässä muutama vinkki ensimmäisen korsetin hankintaan, ostitpa sen sitten itsellesi tai jollekin muulle.

 

1) Istuvuus

Naisen teräsluisen korsetin koko on tyypillisesti n. 10 cm pienempi kuin hänen luonnollinen vyötärönmittansa. Jos sinulla siis on luonnostaan n. 71 cm vyötärö, sinulle sopii n. 61 cm korsetti. Ainoa poikkeus on “Instant Shape” -mallistomme, joka on saatavilla vaatekokoluokissa. Vaatekoot vaihtelevat huomattavasti merkkien välillä, ja suosittelemme, että tarkistat vyötärönmittasi, vaikka ostaisit Instant Shape -korsetin. Kyseessä on tiukasti istuva vaate, joten oikean koon löytäminen on erityisen tärkeää. Jokaisen mallimme mitat löytyvät luettelosta, jotta kokovalikoima on 100 % selkeä.

Jos olet ostamassa korsettia itsellesi, mittaa kokosi rehellisesti. Hyvän korsetin ei pitäisi aiheuttaa epämiellyttäviä pullistumia tai kohoumia. Sen pitäisi tuntua päälläsi mahtavalta ja tarjota tukea puristamatta sinua. Vastusta siis kiusausta valita liian pieni koko turhamaisuuden vuoksi. Liian pieni korsetti ei saa sinua näyttämään yhtä hyvältä kuin oikeasti sopiva!

Jos olet ostamassa korsettia lähimmäisellesi, kannattaa asiasta kysyä henkilöltä itseltään ennen kuin teet ostoksen. Jos et halua pilata yllätystä, asiasta kannattaa kysyä hänen parhaalta ystävältään.

2) Mukavuus

Hyvästä mallista rakennettu korsetti on mukavampi kuin ehkä tiedätkään. Sen käyttäminen ensimmäistä kertaa voi olla uusi kokemus, mutta monet asiakkaamme tottuvat tähän tunteeseen nopeasti. Saamme usein palautetta siitä, miten hyvin tuetuiksi ja itsevarmoiksi asiakkaamme tuntevat itsentä käyttäessään korsettejaan. Vaatteidemme laatu on myös aiheuttanut kasvavan trendin, jossa naiset korvaavat rintaliivinsä korseteilla, sillä niitä on paljon mukavampi käyttää.

Viimeistelyssä käytetystä kankaasta huolimatta hyvässä korsetissa tulisi aina olla hengittävä tvillivuori. Tämä on ainoa kangas, joka koskettaa ihoasi, kun käytät korsettiasi... Ellet ole päättänyt käyttää korsettiasi puseron tai paidan päällä.

Waist Taming ja Expert Waist Training -korsettiemme mukavuutta lisäävät myös lisäosina tarjottavat Lantiokaistaleet tai Lantiopaneelit. Kaistaleet ja paneelit ovat kaksi varmaa tapaa lisätä korsettisi alaosan tyyliä ja räväkkyyttä. Tämän ansiosta korsettisi on tilavampi ja istuu mukavasti lantion päälle.

3) Laatu

Vaikka halpojen tarjousten metsästäminen saattaa näinä penninvenytystä suosivina aikoina tuntua houkuttelevalta,

hyvin valmistettua korsettia kannattaa pitää erinomaisena sijoituksena. Laatutuote ei pelkästään kestä pidempään vaan on myös mukavampi käyttää (katso ylläoleva).

Hyvä korsetti valmistetaan vahvoista ja kestävistä kankaista, ja ihoasi lähimpänä olevan kerroksen tulee olla valmistettu luonnollisista (ei keinotekoisista) kuiduista. Verkkokaupat ovat pullollaan halpoja korsetteja. Tässä suurimmat erot näiden ”alle 20 €” -korsettien ja Corset Story -vaatteiden välillä:

  • Corset Story käyttää useita yhteen liitettyjä vuorikerroksia varmistaakseen, että korsetti on vahva. Monet halvat korsetit valmistetaan yhdestä kangaskerroksesta ja repeävät, kun venytät kangasta
  • Olemme kehittäneet mallejamme vuosia luodaksemme mielestämme markkinoiden “Parhaiten suoraan naulakosta istuvan” korsetin.
  • Kaikki Corset Storyn vaatteet on valmistettu spiraaliteräsluilla. Sen ansiosta korsetti muotoutuu täydellisesti kehoosi riippumatta siitä, kuinka paljon korsetin tuleekin tällöin mukautua. Halvemmat korsetit valmistetaan usein muoviluilla tai litteillä teräsrakenteilla. Muoviluut toimivat hyvin, kunnes ruumiinlämpösi kuumentaa niitä liikaa. Lämpö vääntää luut pysyvästi väärään asentoon. Jotkut suosivat litteitä teräsluita, sillä ne saavat heidän korsettinsa tuntumaan jäykemmiltä. Litteillä teräsrakenteilla valmistetun korsetin vyötäröä kiristettäessä luun rinta- ja lantiopäädyt kuitenkin vetäytyvät luonnostaan kehostasi poispäin.
  • Kaikki Corset Storyn korsettien mukana tulee myös peittävä paneeli. Sen ansiosta voit mieltymyksesi mukaisesti joko peittää selkäsi tai näyttää sen.
  • Sukkanauhavyölenkit ja olkaimet kuuluvat kaikkiin korsetteihimme vakiovarusteina

Jos haluat säästää rahaa, suosittelemme tarkistamaan Corset Storyn alennusmyynti-osion (verkkosivuillamme kohdassa Tarjoukset). Tilaa uutiskirjeemme tai seuraa meitä Facebookissa, niin pääset hyötymään Päivän korsetti -tarjouksistamme heti kun ne esitetään.

4) Tyyppi

Korsettien päätyyppejä on kaksi: rinnan yli menevät ja rinnan alle menevät. Rinnan yli menevät korsetit sopivat useimmille kehotyypeille, ja kuka tahansa voi käyttää rinnan alle meneviä korsetteja. Jos kuppikokosi on DD tai suurempi, saattaisit kuitenkin hyötyä rinnan yli menevän korsetin tarjoamasta lisätuesta. Tällöin kannattaa harkita Waist Taming tai Expert Waist Training -korsettia.

Rinnan alle menevä korsetti on perinteisesti käytännöllisempi päivittäisessä käytössä. Rinnan alle menevät korsetit eivät ole niin raskaita kuin rinnan yli menevät. Ne ovat myös hieman rinnan yli meneviä korsetteja joustavampia.

5) Käyttötarkoitukset

Korsetit ovat hyvin monipuolisia. Ne ovat olleet muodikkaita jo satojen vuosien ajan, ja niitä käytetään sekä vyötärön kaventamiseen että päällysvaatteina. Tyylikkäästä pukeutumisesta pitävät naiset ovat aina rakastaneet korsetteja.

Jos haet vaihtoehtoa muiden vaatteiden alla käytettäville muotoileville vaatteille, koita etsiä malli, jossa ei ole reunuksia, rusetteja tai koristeluja. Mitä sileämpi malli, sitä helpommin se kätkeytyy päivittäisten vaatteidesi alle.

Instant Shape ja Waist Taming -korsetit on yleensä suunniteltu muiden vaatteiden päälle puettavaksi. Näitä korsetteja on saatavilla lukuisilla eri kangasvalinnoilla ja monissa eri tyyleissä, usein hihojen ja muiden tyyliäsi täydentävien ominaisuuksien kanssa

Lisäksi, jos tarkoituksesi on ”pukeutua hienosti”, olet tietenkin jo luultavasti nähnyt mallit, joista pidät ;)

 

Pidä hauskaa kun olet valinnut täydellisen korsetin! Erinomainen korsetti ei pelkästään imartele muotoasi; se myös lisää asukokonaisuutesi dramaattisuutta ja räväkkyyttä ja kohottaa itseluottamustasi, kun käytät sitä. Korsetteja on hauska käyttää, ja sellaisen lahjoittaessasi voit nauttia sen käyttäjän hauskanpidosta. Tällöin kaikki voittavat.

Shop