Korsettisanasto

Korsettisanasto

Ajattelimme, että pikainen sanastokatsaus saattaisi olla hyödyllinen, jos olet ostamassa ensimmäistä korsettiasi tai haluat kasvattaa kokoelmaasi. Tässä suosituinta sanastoa, johon saatat törmätä puhuessasi korseteista:

 

Lantiokaistaleet. Lantiokaistaleet ovat periaatteessa mallin lantioalueelle ommeltuja laskoksia. Lantiokaistale laajentaa lantionympäryksen korsetin vyötäröä suuremmaksi. Se on edellytys, jotta korsetti istuu sopivasti lantioluiden päälle ja tiukasti vyötärön ympärille.

Lantiopaneelit. Lantiopaneeli toimii samalla tavalla kuin lantiokaistale. Se antaa mallin sopia mukavammin vyötärön ja lantion välillä. Lantiopaneeli on puoliympyrän muotoinen kangaspala, joka tarjoaa myös pienen pehmusteen lantion ylle. Lantiopaneelit lisäävät tämän korsetin alueen muotoa, jonka ansiosta lantion/vyötärön kurvikkuus korostuu. Lantiopaneeleilla muokattu korsetti on kuitenkin hieman hankalampi piilottaa vaatteiden alle.

Peittävä paneeli. Korsettisi takana olevan ristinyörityksen alla oleva paneeli. Nimensä mukaisesti tämä paneeli peittää ja antaa suojaa. Voit kuitenkin taittaa paneelin helposti korsetin alle, jos haluat, että selkäsi näkyy nyörityksen läpi.

Rinnan yli menevät korsetit. Rinnan yli menevät korsetit tukevat, antavat muotoa ja nostavat rintoja. Niitä voidaan käyttää topin kanssa tai erikseen. Rinnan yli meneviä malleja on tarjolla suunnaton määrä, ja löydät ne kaikki sivustoltamme, korsettitopeista ja steampunk-malleista morsiusmallistoihimme.

Rinnan alle menevät korsetit. Rinnan alle menevät korsetti on malli, joka istuu rintojesi alle. Nämä korsetit ovat joustavampia pidempiaikaisessa käytössä, ja niitä käytetään usein muiden vaatteiden päällä lisäasusteena. Rinnan alle menevä korsetti on usein alusvaatekokonaisuuden keskipiste.

Teräsluut. Teräsluut sisältävä korsetti tarjoaa parhaan mahdollisen vyötärön kavennuksen, rintojen tuen, käyttömukavuuden ja kestävyyden. Spiraaliteräsluut ovat suosituin valinta korseteissa, sillä ne voivat antaa keholle muodon ilman vastustusta.

Sukkanauhavyölenkit. Sukkanauhavyölenkit ovat todella käteviä, jos haluat käyttää korsettisi kanssa vanhanaikaisia sukkia. Niiden avulla voit voit kiinnittää sukat korsettiin ilman ylimääräistä vaivaa.

Sydämenmuotoinen pääntie. Korsetti sydämenmuotoisella pääntiellä antaa sinulle huomiota herättävän syvän dekolteen, joka jokaisen naisen tulisi kokea ainakin kerran. Klassinen rakkautta symboloivan sydämen muotoinen etuosa peittää rintasi korostaen samalla niiden miellyttävää pyöreyttä. Vaihtoehtona on suoraan leikattu pääntie.  

Vyötärönmuokkaus. Jotkin korsetit on suunniteltu antamaan muotoa hienovaraisesti, jotkin taas päällysvaatteiksi, kun taas jotkin korsetit on suunniteltu näyttämään vyötäröllesi, kuka määrää. Jos haluat tehokkaan korsetin radikaaliin uudelleenmuotoiluun, tutustu vyötäröä muokkaaviin korsetteihin. Tarjoamamme mallisto sisältää markkinoiden parhaimmistoa. Vyötärönmuokkaus toimii, mutta kyseessä on kehonmuokkauksen muoto. Tämän vuoksi kehotammekin aina hankkimaan neuvoja lääketieteen asiantuntijalta ennen muokkauksen aloittamista.

 

Shop