Ota meihin yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyden sähköpostitse napsauttamalla kaikkien verkkosivustomme sivujen alareunassa olevaa ”Ota meihin yhteyttä” -linkkiä ja täyttämällä tukipyyntölomakkeen. Asiakaspalveluedustajamme työskentelevät myös viikonloppuisin, joten otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Pystymme yleensä ratkaisemaan ongelman saman tien. Muista siis sisällyttää viestiisi kaikki tärkeät tiedot (esim. tilausnumero, vyötärömitta tai sen tuotteen koodi, johon haluat vaihtaa), joita ongelmasi ratkaisemiseksi tarvitaan. Muutoin pyydämme sinulta lisätietoja.

Miksei Corset Story tarjoa puhelintukea?

Brändimme kansainvälisen luonteen vuoksi olemme havainneet, että voimme tarjota paljon parempaa palvelua sähköpostitse. Useimmat kyselyt edellyttävät, että teemme vähän tutkimusta varmistaaksemme, että saamme oikeat tiedot ottaessamme sinuun yhteyttä ensimmäistä kertaa. Tämä voi tarkoittaa puhumista muille yksiköille, kuriirien kutsumista tai vaatteiden tarkastamista varastosta.

Asiakkaalle voi olla varsin turhauttavaa, kun he odottavat pidossa tehdessämme näitä asioita. On paljon tehokkaampaa lähettää meille huolesi sähköpostitse. Otamme sinuun yhteyttä, kun olemme saaneet kaiken tarvittavan tehtyä omassa päässämme.

Miten luon käyttäjätilin?

Voit luoda käyttäjätilin napsauttamalla Rekisteröidy verkkosivustomme oikeassa yläkulmassa. Käyttäjätilin luominen nopeuttaa tilausprosessia ja mahdollisia palautuksia. Sen avulla voit myös kirjautua sisään ja seurata tilauksiasi ja hallita verkkopalautuksia.

Saanko teiltä automaattisesti markkinointiviestejä, kun rekisteröidyn?

Et saa. Lähetämme sinulle markkinointiviestejä vain, jos valitset niin tervetuliaissähköpostista tai kun teet tilauksen Corset Storylta. Jos et enää halua meidän lähettävän sinulle sähköpostiviestejä, voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa sähköpostiviesteissä olevaa linkkiä napsauttamalla. Uutiskirjeissämme on kuitenkin niin nopeita alennuksia kuin mahtavia säästömahdollisuuksiakin – ja ne pitävät sinut ajan tasalla uusimmista tuotteistamme.

Tilille kirjautuminen ei onnistu / olen unohtanut salasanani.

Varmista, että yrität kirjautua sähköpostiosoitteella, jota käytit rekisteröitymisen yhteydessä. Jos olet unohtanut salasanasi, napsauta kirjautumissivulla olevaa ”Forgot your Password” -linkkiä.

Ovatko tilitietoni turvassa?

Kyllä, tilitietosi on suojattu. Tilillesi automaattisesti luotu salasana lähetetään rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen. Vain sinä tiedät tämän salasanan. Corset Story Ltd ei turvallisuussyistä säilytä maksutietoja. Säilytämme vain osoite- ja tilaustiedot.

Olen unohtanut salasanani

Älä huoli, meille kaikille on joskus käynyt niin! Napsauta millä tahansa verkkosivustomme sivulla oikeassa yläkulmassa Kirjaudu sisään. Tämä vie sinut Sisäänkirjautuminen tilille -sivulle. Keskellä sivua näkyy Unohditko Salasanasi? -linkki. Napsauta sitä ja syötä Corset Story -tiliisi liittyvä sähköpostiosoite, niin lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jonka avulla voit nollata salasanasi ja saada tilisi uudelleen käyttöön.

Unohditko Salasanasi? -sähköpostiviestin pitäisi saapua alle 60 sekunnissa. Jos et saa viestiä tämän ajan sisällä, tarkista roskapostikansiosi ennen kuin otat yhteyttä asiakaspalveluun lisätuen saamiseksi.

Mitä toimitusvaihtoehtoja tarjoatte?

Lisätietoa on toimitusta ja lähetystä käsittelevällä sivullamme.

Takaatteko, että tilaus saapuu toimitusajan puitteissa?

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset mahdollisimman pian. Olemme toimineet ajan mittaan yhteistyössä lähes kaikkien maailmanlaajuisten kuljetuspalveluiden kanssa. Näistä kuljetuspalveluista olemme valinneet ne, jotka ovat onnistuneet toimittamaan tilaukset ajallaan useimmissa tapauksissa. Maailmanlaajuinen logistiikka on kuitenkin monimutkainen prosessi, ja viivästyksiltä ei aina voida välttyä. Viivästykset toimituksissamme ovat harvinaisia ja teemme kuljetuspalveluiden kanssa tiivistä yhteistyötä ongelmien ratkaisemiseksi, mutta emme valitettavasti voi taata tilausten saapuvan ajallaan.

En ole saanut seurantatietoja tilaukselleni.

Ikävä kuulla. Kuljetuspalvelu ei ole ehkä vielä skannannut tilaustasi paikallisessa toimipaikassaan. Lähetettyjen tilausten seurantanumerot voi aina tarkastaa kirjautumalla Corset Story -tilille. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, josta sinulle lähetetään sähköpostitse seurantalinkki. 

Voinko muuttaa valitsemaani toimitustapaa?

Kun tilauksesi on lähetetty, siihen ei voi enää tehdä mitään muutoksia.

Tilauksessani oleva osoite on virheellinen

Lähetä sähköpostia asiakastukeen mahdollisimman pian Koska aika on olennainen tekijä, lisää täydellinen ja oikea toimitusosoitteesi, jotta voimme ratkaista ongelman ensimmäisellä kerralla.

Voinko tehdä tilauksen postilokero- tai sotilasosoitteeseen?

Voit. Kuljetuspalvelu saattaa sijainnistasi riippuen ottaa sinuun yhteyttä toimituksen järjestämiseksi toiseen paikkaan, mikäli toimitusta ei voida tehdä antamaasi osoitteeseen.

Onko minun maksettava tullimaksuja?

Kaikki tilaukset lähetetään Yhdistyneestä kuningaskunnasta. Tullimaksuja ei sovelleta Yhdistyneen kuningaskunnan tai EU-maiden osoitteisiin tilattaessa. Jos tilasit tuotteita Yhdysvaltoihin, tullimaksuja ei tarvitse maksaa, kun verkkotilauksen arvo on alle 800 $. Australiassa tullimaksuja ei sovelleta alle 1 000 $ tilauksiin, kun taas Uudessa-Seelannissa vastaava summa on 400 $.

Jos tilaus on tehty muusta kuin tässä mainituista maista, tilaukseesi saatetaan soveltaa tullimaksuja.

Mikä on palautuskäytäntönne?

Jos et ole täysin tyytyväinen ostokseesi, voimme järjestää hyvityksen tai vaihtaa tuotteen täysin ILMAISEKSI.

Jos haluat tehdä palautuksen, ilmoita siitä meille 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta tekemällä verkkopalautuksen Corset Story -tilisi kautta napsauttamalla Palautukset-vaihtoehtoa minkä tahansa sivun alaosassa.

Varmista, että palautat tuotteet lappujen kanssa ja samassa kunnossa, kun missä sait ne. Jos olet tehnyt verkkopalautuksen, sinulla on kolme kuukautta aikaa palauttaa vaatteet meille.

Kuinka pian maksupalautus tehdään?

Käsittelemme maksupalautukset heti, kun tuotteet ovat saapuneet varastollemme tai kun saamme sinulta voimassa olevan seurantanumeron tai kuitin lähetyksestä. Voit ladata sen helposti Corset Story -tilillesi online-palautusten hallinnan kautta. Kun olemme käsitelleet maksupalautuksen, pankkisi tulisi palauttaa varat tilillesi 3–5 arkipäivässä.

Haluan palauttaa tuotteen, jonka palautusaika on jo kulunut umpeen.

Ota yhteys asiakaspalveluun. Voimme keskustella asiasta johdon kanssa ja mahdollisesti järjestää sinulle vaihdon tai hyvityksen. Emme kuitenkaan voi luvata, että se onnistuu.

Haluan vaihtaa tuotteen toiseen tuotteeseen.

Onnistuu!

Voit tehdä online-palautuksen Corset Story -tilisi kautta (napsauta minkä tahansa sivun alareunasta ”Returns”).

Voit tehdä palautuksen MAKSUTTA mistä päin maailmaa tahansa. Myös korvaavan tuotteen toimitus on maksuton.

Voitteko varata minulle tuotteen, johon haluan vaihtaa?

Emme valitettavasti voi varata tuotteita, jotka haluat vaihdossa, mutta jos palautat tuotteesi kirjattuna palautuksena tai toimitat meille kuitin lähetyksestä, voimme lähettää pyytämäsi vaihtotuotteen sinulle välittömästi.

Haluaisin vaihtaa tuotteeni kalliimpiin tuotteisiin

Se käy hyvin, suorita verkkopalautus normaalisti Corset Story -tilisi kautta. Kun käsittelemme palautuksen, lisäämme palauttamiesi tuotteiden arvon Corset Story -tilillesi hyvityksenä. Kun se on valmis, ilmoitamme sinulle sähköpostitse, ja voit tehdä uuden tilauksen haluamallesi tuotteelle. Täysin turvallinen kassamme veloittaa sinulta vain palautuksesi ja ostamiesi uusien tuotteiden erotuksen.

Minulle lähetettiin väärä tai viallinen tuote.

Pahoittelemme tapahtunutta. Ota yhteys asiakaspalveluun. Älä tee tällaisessa tilanteessa online-palautusta, vaan ole meihin yhteydessä suoraan sähköpostitse. Näin voimme ratkaista ongelman huomattavasti nopeammin.

Mitä maksutapoja voin käyttää?

Hyväksymämme maksutavat ovat Visa, Mastercard, Paypal, JCB, Discover, Amex ja useat maakohtaiset maksutavat, kuten Amazon Pay, GiroPay ja tilisiirto. Kaikki käytettävissäsi olevat maksutavat näet verkkosivustomme kassasivulla.

Korttiani ei hyväksytty.

Mikäli korttiasi ei hyväksytty, tarkista, että olet antanut kaikki tiedot oikein. Laskutusosoitteen on oltava kortillesi rekisteröity osoite.

Jos teit tilauksen Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolelta, pankkisi on voinut pidättää maksun turvallisuussyistä. Ota yhteys pankkiisi ja vahvista tilaus.

Mikäli korttiasi ei edelleenkään hyväksytä, valitse toinen maksutapa tai ota yhteys Corset Storyn asiakaspalveluun.

Tilaukseni epäonnistui, mutta veloitus tehtiin siitä huolimatta.

Jos tiliäsi on veloitettu, mutta et ole saanut tilausvahvistusta sähköpostitse, tarkasta roskapostikansiosi. Mikäli tilausvahvistusta ei löydy, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Anna maksun tapahtumatunnus, niin edustajamme selvittävät asian.

Kortiltani on veloitettu lisäsumma sen jälkeen, kun tein tilaukseni. Mikä tämä veloitus on?

Jos tilaus on tehty Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolelta, pankkisi on voinut veloittaa sinulta kansainvälisen pankkitapahtuman lisämaksun. Tämä veloitus riippuu pankistasi, emmekä me voi vaikuttaa siihen. Tällaiset veloitukset liittyvät useimmiten luottokortin käyttöön.

Kuinka turvallinen verkkosivustonne on?

Verkkosivustomme perustuu Shopify-verkkokauppa-alustaan, joka on PCI DSS -standardin (Payment Card Industry Data Security Standard) tason 1 mukainen. Tämä tarkoittaa, että täytämme maksukorttiyritysten verkkokaupankäynnissä edellyttämät tietoturva- ja vaatimustenmukaisuusvaatimukset.

Verkkosivustomme on PCI DSS -standardin tason 1 mukainen.