Korsettien muotoilulla on jo kuuden vuosisadan mittainen historia. Se onkin vakiinnuttanut paikkansa yhtenä historian tärkeimmistä vaatteista maailmassa. Korsetit kehittyvät koko ajan, mutta ne ovat aina säilyttäneet ainutlaatuisen tarkoituksensa muokata ihmisvartaloa.

Corset Story sijaitsee Englannissa perinteikkäässä Warwickin kauppakaupungissa, jolla on pitkät perinteet tekstiilialalla. Inspiraatio malleihimme tulee korsettien rikkaasta historiasta, johon lukeutuvat alusvaatteina käytetyt korsetit sekä burleski-, steampunk- ja morsiuskorsetit muutamia mainitaksemme. Tuotesuunnittelijamme kehittävät ainutlaatuisia kaavoja ja hyödyntävät uusimpia kankaita luodakseen modernisti istuvia ja tyyliltään nykyaikaisia korsetteja. 

Teemme jatkuvasti läheistä yhteistyötä Kiinassa, Intiassa ja Nepalissa olevien asiantuntevien ompelijoidemme kanssa. Ompelijamme ovat asiantuntijoita korsettien valmistuksessa. Pyrimme myös aktiivisesti varmistamaan heidän hyvinvointinsa.

Corset Story suhtautuu suunnitteluun intohimoisesti ja omistautuu asiakkailleen, siksi liikkeemme fanien määrä kasvaa, kuten myös liikkeemme kunnianhimo oman lukumme kirjoittamiseen korsettien historiaan. 

Corset Story uskoo, että todellinen kauneus ja eleganssi näkyy silloin, kun et ainoastaan näytä upealta vaan sinusta myös tuntuu siltä! Meillä on mallistoja, jotka painottava toimivuutta ja muotia. Luomme vaatteita, jotka on suunniteltu sinulle. Corset Story uskoo itseilmaisuun ja yksilöllisyyteen ja tarjoaa tuotteita niille, jotka haluavat muokata vartaloaan tai koristautua ja hankkia asusteita.

Jokaisella meistä on oma tarinamme, anna Corset Storyn auttaa sinua muokkaamaan omaasi.