Yleisiä turvallisuusneuvoja

Jos sinulla on jokin sairaus, ole hyvä ja kysy lääkärisi mielipidettä ennen kuin nyörität korsettisi tiukalle.

Vyötärön muokkaaminen ei sovi teini-ikäisille tai aikuisille, joiden kehitys on vielä kesken.

Pidä vaatteet poissa lasten ulottuvilta, sillä vaikka vaatteet valmistetaan korkeiden laatuvaatimusten mukaan, niissä on pieniä osia, jotka voivat ajan kanssa irrota. Tekokristallit ovat liimattuja, nyörityksen voi poistaa ja rengasniitit voivat irrota. Nämä kaikki voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran lapsille. Osa materiaaleista on myös tulenarkoja. Älä siis tupakoi korsetti päällä.

Satiinipolyesteri voi ärsyttää ihoa, siksi suosittelemme, että herkkäihoiset henkilöt ostavat korsetin puuvillavuorella. Jos huomaat ihottumaa tai muutoksen ihon värissä, ota vaate heti pois ja käy lääkärillä. 

Vyötärön muokkaus – Järkeviä neuvoja turvalliseen vyötärön muokkaukseen

Vyötärön muokkaus on prosessi, jossa vartaloa muokataan pysyvästi tukevilla nyöritetyillä korseteilla pitkällä aikavälillä (yleensä useiden kuukausien aikana). Corset Storyn ”Vyötärön muokkaukseen” ja ”Ammattimaiseen vyötärön muokkaukseen” sopivat korsetit ovat soveliaita vyötärön muokkaukseen, otathan huomioon sen, että prosessilla voi olla vakavia sivuvaikutuksia kokemattomalle henkilölle.

Corset Story on johtava suunnittelija ja kehittäjä vyötärön muokkaukseen tarkoitetuissa korseteissa, mutta neuvomme aina muokkausta harkitsevia asiakkaitamme keskustelamaan asiasta lääkärin kanssa. Emme ole asiantuntijoita terveytesi suhteen eikä meillä ole pääsyä hoitohistoriaasi emmekä ole päteviä antamaan neuvoja siihen liittyen.

Kyseessä on sinun vartalosi, joten haluamme, että voit nauttia tuloksista ilman riskiä terveydellesi. Tiimimme auttaa sinua valitsemaan täydellisesti istuvan korsetin, joka vastaa toiveitasi. Emme silti voi antaa neuvoja vyötärön muokkaukseen ja sen tekniikoihin, sillä se olisi vastuutonta, koska emme ole päteviä siihen. Jos olet kiinnostunut vyötärön muokkauksesta, suosittelemme, että viet Corset Story -korsettisi lääkärisi vastaanotolle ja kerrot heille, mitä haluat muokkauksella saavuttaa. Lääkärisi tietää terveystaustasi ja voi näin tarkkailla sinua prosessin ajan.

Toteuta projektisi fiksusti, tutki asiaa, varmista, että ymmärrät riskit ja että sinua valvotaan. Corset Story on tilannut raportin pätevältä lääketieteen ammattilaiselta vyötärön muokkauksesta. Näet sen klikkaamalla tästä Järkeviä neuvoja vyötärön muokkaukseen