Myyntiehdot

Corset Story haluaa, että ostoskokemuksesi on täydellinen kaikin puolin. Tiedämme kuitenkin, että joskus tuotteita tulee palautettua. Tässä käytännössä kerrotaan, milloin ja miten voit palauttaa tuotteita.

Jos muutat mielesi

Jos muutat mielesi, palautamme rahasi tai vaihdamme tuotteesi, kunhan olet tehnyt onnistuneesti palautuspyynnön Corset Storyn verkkosivustolla 14 päivän sisällä tilauksesi vastaanottamisesta. Kun olet tehnyt ”Verkkopalautuksen” Corset Story -tilin kautta, sinulla on rajattomasti aikaa palauttaa tuotteesi. Voit lukea palautusprosessistamme klikkaamalla tästä Palautussivu

Kun haluat tehdä ”Verkkopalautuksen” klikkaat vain tätä linkkiä ja seuraat ohjeita Palautussivulla. Jos olet epävarma jostain, asiakaspalvelijamme auttavat kyllä. Ota meihin yhteyttä milloin vain klikkaamalla tästä Ota meihin yhteyttä -sivu

Jos tuotteesi on viallinen tai saapuu sellaisena

Siinä erittäin epätodennäköisessä tapauksessa, että jokin tuotteistamme saapuu vaurioituneena tai on viallinen, lähetä meille siitä tiedot, joihin liität kuvan viallisesta tuotteesta, klikkaamalla tätä linkkiä Ota meihin yhteyttä -sivu.. Älä tee ”Verkkopalautusta”. Asiakaspalvelu on koulutettu hoitamaan tällaiset asiat nopeasti ja ammattimaisesti.

Palautusmaksut

  Kaikki palautukset ovat ILMAISIA. Noudata palautussivulla olevia ohjeita..

  Mallien vaihtaminen

  Suositut mallit saattavat loppua todella nopeasti. Emme voi varata malleja asiakkaillemme, jotka haluavat vaihtaa tuotteita, ennen kuin palautuksesi on otettu vastaan yhdessä varastoistamme.

  Jotta vältyt pettymykseltä, suosittelemme, että teet uuden tilauksen Corset Story -tilisi kautta koskien haluamiasi tuotteita ja palautat aikaisemman tilauksesi, jotta saat ”Rahapalautuksen”.

  Rahapalautuksen saaminen

  Kun käsittelemme palautuksesi, saat rahasi seuraavasti:

  • Jos suoritit maksun kortilla, teemme palautuksen samalle kortille (kun palautus on käsitelty, rahat lähtevät liikkeelle Corset Storyn tililtä heti, otathan kuitenkin huomioon, että menee noin 3–5 arkipäivää siihen, että saat rahasi riippuen pankkisi käyttöehdoista)
  • Jos suoritit maksun PayPalin kautta, rahasi palautetaan PayPal-tilillesi

  Jos olet kansainvälinen asiakas sille sivustolle, jolta ostit ja olet tehnyt tilauksesi eri valuutassa, saattaa palautussumma erota hieman siitä summasta, joka veloitettiin kortiltasi. Tämä johtuu valuuttavaihteluista ja siitä on vastuussa korttisi myöntäjä.

  Lakisääteiset oikeutesi

  Mikään palautusehdoissamme ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi. Jos haluat lisätietoja lakisääteisistä oikeuksistasi kuluttajana, ole hyvä ja vieraile Directgov-verkkosivuilla. Ole hyvä ja ota huomioon, että Corset Story ei ota vastuuta ulkoisten verkkosivustojen, joita Corset Story Ltd ei omista, sisällöstä.  

  Peruutusoikeus

  Sinulla on 14 päivän oikeus peruuttaa kauppa ilman syytä. Peruutusaika umpeutuu 14 päivän jälkeen siitä, kun tuotteet on toimitettu kuluttajalle. Kun haluat käyttää peruutusoikeuttasi, sinun tulee ilmoittaa meille peruutuspäätöksestäsi koskien tätä sopimusta selkeällä ilmoituksella (Tee Verkkopalautus Corset Story -tililläsi klikkaamalla tästä Palautussivu tai lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluun klikkaamalla tätä linkki Ota meihin yhteyttä -sivu)

  Jotta peruutus tulee tehtyä ajoissa, riittää, että lähetät meille ilmoituksen siitä, että käytät palautusoikeuttasi ennen kuin palautusaika on umpeutunut. Peruutusseuraukset Jos perut sopimuksen, palautamme sinulta saamamme maksun täysimääräisenä (paitsi jos valitsit jonkin muun palautustavan kuin kaikkein halvimman perustoimituksen, jonka tarjoamme, ja tästä seuraa lisäkuluja). Meillä on kuitenkin oikeus vähentää toimitettujen tuotteiden arvon menetyksestä koituvat kulut, jos arvonmenetys on seurausta siitä, miten olet käsitellyt tuotetta. Teemme rahapalautuksen viivyttelemättä, mutta viimeistään

  • 14 päivän kuluttua siitä, kun saamme sinulle toimitetut tuotteet takaisin tai
  • 14 päivää sen jälkeen, kun olet esittänyt todisteet palautuksesta tai
  • jos tuotteita ei toimitettu, 14 päivää sen jälkeen, kun ilmoitit peruuttavasi tämän sopimuksen.

  Teemme rahapalautuksen samalla maksutavalla kuin, mitä käytit maksun tekemiseen, ellet ole hyväksynyt jotain muuta tapaa. Et joudu maksamaan mitään maksuja rahapalautuksesta.

  Tilauksen peruuttaminen ennen sen lähetystä

  Kun olet tehnyt tilauksen Corset Storysta, pyrimme lähettämään tilauksesi mahdollisimman nopeasti ja tarkasti. Jos haluat peruuttaa tilauksesi ennen kuin paketti on lähetetty, ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian klikkaamalla seuraavaa linkkiä Ota meihin yhteyttä -sivu

  Kun täytät tukipyynnön, valitse vaihtoehto ”Peruuttakaa tilaukseni” lomakkeessa olevasta pudotusvalikosta. Asiakaspalvelumme käsittelee näitä sähköposteja ensisijaisina viesteinä ja tekee parhaansa, jotta tilauksesi saadaan pysäytettyä ennen kuin se lähtee varastolta. Huomaathan, että emme voi taata onnistuvamme tässä, mutta teemme parhaamme.

  Osoitteenmuutos ennen tilauksen lähettämistä

  Jos sinun pitää muokata tilauksesi osoitetietoja ennen kuin se lähetetään, ota heti yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme klikkaamalla seuraavaa linkkiä Ota meihin yhteyttä -sivu. Muistathan laittaa siihen kaikki tiedot koskien osoitetta, jonka haluat vaihtaa. Asiakaspalvelumme tekee parhaansa vaihtaaksesi tilauksesi tiedot ennen kuin se lähetetään.